Μποχωρίδης : «Νιώθω αυτοπεποίθηση με προπονητή τον θρύλο Γιαννάκη»

Μποχωρίδης : «Νιώθω αυτοπεποίθηση με προπονητή τον θρύλο Γιαννάκη»

Εγκωμιαστικά σχόλια από τον Μποχωρίδη για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, έκανε λόγο για βελτίωση του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Βελτίωση παρουσίασε ο Αρης στο ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Ελληνας γκαρντ τόνισε το πόσο όμορφα νιώθει που επέστρεψε στον αυτοκράτορα, ενώ έσταξε… μέλι για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την εμπιστοσύνη που του δείχνει,

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης:

«Δείξαμε καλύτερη εικόνα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, μπήκαμε από την αρχή δυνατά θέλαμε να παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Ήταν ένα καλό τεστ ενόψει της συνέχειας για να μπορέσουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι, γιατί έχουμε μια πολύ δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση στην Πολωνία. Από εκεί και πέρα σήμερα παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη όπως είναι ο Παναθηναϊκός, είχαμε έξτρα κίνητρο να παίξουμε δυνατά και για εμάς και για τον κόσμο που τον θέλουμε πάντα στο πλευρό μας, δυστυχώς όμως ο Παναθηναϊκός έβγαλε την ποιότητά του και μας κέρδισε με αυτή την διαφορά».

Για την συνύπαρξη του με τους Αθηναίου και Βασιλόπουλο:«Σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα η παρουσία μου μαζί με τον Βασιλόπουλο και τον Αθηναίου που έχω παίξει μαζί τους και παλαιότερα, αλλά πιστεύω πως όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν και να προσφέρουν στον Άρη. Το θέμα είναι να είμαστε όλοι μαζί, για να μπορέσει ο καθένας να δείξει τις δυνατότητες του για να βοηθήσει την ομάδα».

Για το πόσο δύσκολο είναι η αλλαγή του χρόνου συμμετοχής που έχει συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό: «Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο από το να προέρχεσαι από μια ουσιαστικά αγωνιστική απραξία, παρόλα αυτά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να κάνω προπονήσεις με τέτοιου επιπέδου παίκτες. Ωστόσο έχω έρθει εδώ με πολύ καλή διάθεση και μου δίνει παραπάνω κίνητρο και ενέργεια το γεγονός, ότι στον Παναθηναϊκό δεν είχα χρόνο συμμετοχής. Χαίρομαι το παιχνίδι και αυτό νομίζω είναι το σημαντικότερο για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ που μίλησε για τον ίδιο με τα καλύτερα λόγια: «Είχα πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον κόουτς Πασκουάλ, άσχετα που δε με βοήθησε αρκετά και έγινε αυτό έγινε και κατέληξα να φύγω από την ομάδα, εγώ τον εκτιμάω πολύ σαν προπονητή. Παρόλα αυτά στο γήπεδο φαίνονται όλα, προσπάθησα και εγώ να βοηθήσω όσο περισσότερα μπορούσα την ομάδα μου. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό γι΄ αυτά που πέρασα, με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα και επίσης ακόμα και ο τρόπος που χώρισα με την ομάδα του Παναθηναϊκού, δείχνει το πόσο καλές είναι οι σχέσεις μεταξύ μας».

Για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο, όντας ξανά παίκτης του Άρη: «Από την αρχή πίστευα ότι θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία να γυρίσω εδώ και πέρα και να παίξω. Σίγουρα το να παίξω πρώτο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα μου, είναι κάτι φοβερό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί από την στιγμή που μπήκα μέσα το απόλαυσα και διασκέδασα το παιχνίδι, βέβαια ελπίζω εδώ που ήρθα ο καθένας μας να μπορέσουμε όσο μπορούμε περισσότερο την ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ενώ συμπλήρωσε: «Κάποια από τα παιδιά μου είπαν, για το πως έχει η κατάσταση και πως είναι λίγο δύσκολη φέτος, αλλά η αλήθεια θα ήθελα περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω ότι άμα δείξουμε καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια μας, θα δώσουμε στον κόσμο μας το κίνητρο να επιστρέψει στο γήπεδο».

Για το αν ήταν τα πράγματα όπως τα περίμενε: «Από την αρχή μου έδειξε ο κόουτς Παναγιώτης Γιαννάκης, ότι με πιστεύει και το πόσο με θέλει στην ομάδα από το καλοκαίρι που είχαμε κάποιες συζητήσεις η κατάσταση ήταν η ίδια. Νιώθω αυτοπεποίθηση όταν ένας προπονητής και ειδικά όταν αυτός είναι ο κόουτς Γιαννάκης που είναι ένας θρύλος μου δείχνει εμπιστοσύνη και προσπαθώ να το αποδείξω μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ