Σκουρτόπουλος: Πολλά τα προβλήματά μας

Σκουρτόπουλος: Πολλά τα προβλήματά μας

Ο προπονητής του Φάρου Λάρισας Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στα προβλήματα που είχε η ομάδα του, αλλά και στα σημεία που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Αναλυτικά είπε ο Έλληνας τεχνικός: «Είχαμε έτσι και αλλιώς ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε όμως να έχουμε λίγο καλύτερη εικόνα. Δεν δείξαμε την διάθεση που έπρεπε, δεν κοντράραμε στις […]

Ο προπονητής του Φάρου Λάρισας Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στα προβλήματα που είχε η ομάδα του, αλλά και στα σημεία που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Αναλυτικά είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είχαμε έτσι και αλλιώς ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε όμως να έχουμε λίγο καλύτερη εικόνα. Δεν δείξαμε την διάθεση που έπρεπε, δεν κοντράραμε στις επαφές, σώματα, ριμπάουντ, διεκδικήσεις, και αυτό κρατάμε σαν αρνητικό από αυτό το ματς.

Τα προβλήματα για μας είναι πολλά, γαστρεντερίτιδες, τραυματισμοί, σήμερα πάλι δεν είχαμε τον Μαραγκό, είχε ένα τράβηγμα, το θέμα είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι να βρεθούμε όλοι μαζί και να δουλέψουμε καλά.

Όπως είπα και στα παιδιά όμως η διάθεση δεν είναι κάτι που εξαρτάται από την αρρώστια ή τον τραυματισμό, την διάθεση την δημιουργούμε και μπαίνουμε μέσα για να παίξουμε το καλύτερο δυνατό. Σήμερα αυτό το κάναμε μόνο για ένα πολύ μικρό διάστημα, έπειτα δεν αντιδράσαμε σωστά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος, πολύ μεγαλύτερη διάθεση, διεκδικούσαν όλες τις μπάλες και αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για μας.

Συνεχίζουμε, από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Κύμη, είναι ένα καλό ματς εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το διεκδικήσουμε, το μυαλό μας είναι εκεί. Ήδη τέλειωσε το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τα δύο καινούργια παιδιά θέλουν χρόνο ακόμη να προσαρμοστούν, ο Γκάλoγουεϊ κιόλας κουράστηκε γιατί έπαιξε λίγο παραπάνω διότι ταίριαζε καλύτερα με κάποιους παίκτες του αντιπάλου.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά, ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να ανταποκριθούμε έτσι στις απαιτήσεις του κόσμου.

Όσο για τους παίκτες που τραυματίστηκαν δυστυχώς σήμερα, οι Διαμαντάκος και Φορμπς θα μείνουν δύο μέρες έξω και από την Τετάρτη θα είναι πάλι στην προπόνηση. Όμως δυστυχώς για μας άλλη μια βδομάδα ξεκινάει προβληματικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ