Ολυμπιακός: Εκπαιδεύοντας τον Γουίλ Τσέρι…

Ολυμπιακός: Εκπαιδεύοντας τον Γουίλ Τσέρι…

Το #mexritelous δεν αλλάζει, αλλά ο Ολυμπιακός και ο Ντέιβιντ Μπλατ μένουν αφοσιωμένοι στο παιχνίδι και στην ενσωμάτωση του Γουίλ Τσέρι.

Μπορεί να μην αλλάζει στάση ο Ολυμπιακός αναφορικά με το #MexriTelous για τα τεκταινόμενα του ελληνικού μπάσκετ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δουλειά έχει σταματήσει στο ΣΕΦ. Ούτε ότι έχει αλλάξει ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το να δείξει μέσα στο γήπεδο η ομάδα του Πειραιά ότι είναι η καλύτερη. Και ότι μόνο αγωνιστικοί δεν είναι οι λόγοι που την ωθούν στην κόντρα με την ΕΟΚ και την ΚΕΔ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν στην ευχάριστη θέση και την Πέμπτη του Πάσχα να έχει εκτός ρόστερ μόνο τους… γνωστούς τραυματίες και τους Εφήβους -που αυτήν την περίοδο βρίσκονται στην Καβάλα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα-, κάτι που σημαίνει ότι είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε πράγματα που θέλει να βελτιώσει, αλλά και να αλλάξει.
Μάλιστα, ένας από τα θέματα που απασχολούν τον Μπλατ δεν είναι άλλο από το να καταφέρει να ενσωματώσει όσο γρηγορότερα και ταχύτερα γίνεται τον Γουίλ Τσέρι στα «θέλω» του Ολυμπιακού. Και σε αυτό έχει επικεντρωθεί

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ καταλαβαίνει όσα του ζητάει ο προπονητής του και ανεβάζει διαρκώς ταχύτητα, δείχνοντας ότι η προσαρμογή του θα είναι τάχιστη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει πολλά αγωνιστικά λεπτά στα κολλητά παιχνίδια των Πειραιωτών με τον Κολοσσό Ρόδου το προσεχές Σάββατο και με τον Προμηθέα Πάτρας την Τετάρτη (08/5), που θα λάβουν χώρα στο ΣΕΦ.

Ο Μπλατ πιστεύει πολύ στον παίκτη του. Τον γνωρίζει καλά και ξέρει τι μπορεί να του προσφέρει. Αλλά παράλληλα θέλει να τον… εκπαιδεύσει, να τον προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται. Και αυτό κάνει.

Το ερώτημα είναι έως πού θα φτάσει να παίζει ο Ολυμπιακός και εάν πράγματι έχει αξία και σημασία η δουλειά που κάνουν οι Ερυθρόλευκοι. Διότι με τους… αρμοδίους της ελληνικής διαιτησίας και συνολικά του μπάσκετ, τα έχουμε δει όλα. Οπότε, καλό θα είναι να περιμένουμε. Διότι αυτό το #mexritelous του Ολυμπιακού δεν αλλάζει. Το ζητούμενο είναι να αλλάξουν μυαλά άλλοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ