Ολυμπιακός: Το πηγαίνει #MexriTelous

Ολυμπιακός: Το πηγαίνει #MexriTelous

Δεν πρόκειται να αλλάξει στάση ο Ολυμπιακός, δεν θέλει να κατέβει σε παιχνίδι που διευθύνουν οι ανεπιθύμητοι.

Όσα απροκάλυπτα έλαβαν χώρα στα γραφεία της ΚΕΔ και ο ορισμός του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σίγουρα δεν θορύβησαν τους Ερυθρόλευκους.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά χάραξαν τη δική τους πορεία και αποφάσισαν να μην ξωκείλουν ούτε στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν στον Ολυμπιακό εμμένουν 100% στην αρχική τους απόφαση, η οποία έχει αγκαλιαστεί από τους φίλους της ομάδας.

Δεν παίζουν κανένα παιχνίδι και τα δεδομένα είναι απλά: Δεν θα κατέβει ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί έχοντας απέναντί του έναν εκ των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου.
Από τη στιγμή λοιπόν που οριστηκε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος από την ΚΕΔ (δεν έγινε ακριβώς ορισμός αλλά μπήκαν στην κληρωτίδα τρεις διαιτητές εκ των οποίων κληρώθηκαν οι Αναστόπουλος και Κορομηλάς), η ομάδα του Πειραιά το πηγαίνει #MexriTelous και πέφτει στην Α2!

Οι διαιτητές θα κλείσουν απλά το φύλλο αγώνα την Τετάρτη (ίσως στο ΣΕΦ ίσως και στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ) και από εκεί και έπειτα θα δρομολογηθούν οι ποινές που ακολουθούν τους υπόλογους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι ήδη έχουν -8 βαθμούς από τα γεγονότα του Κυπέλλου αλλά και του ντέρμπι στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Το μοναδικό που απομένει είναι η οριστικοποίηση της απόφασης των Πειραιωτών, ενώ δεν είναι απίθανο να βγει και κάποια ανακοίνωση από την μεριά τους για όσα έλαβαν χώρα στο Μαρούσι και στην ΚΕΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ