Ολυμπιακός: Στις 14 Μαΐου η σύσκεψη της Αδριατικής Λίγκας

Ολυμπιακός: Στις 14 Μαΐου η σύσκεψη της Αδριατικής Λίγκας

Τότε θα μάθουν οι Ερυθρόλευκοι εάν θα μεταπηδήσουν στην συγκεκριμένη λίγκα, με την συνάντηση να γίνεται πιθανότατα στην Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Την ώρα που πραγματοποιείται ένας κακός χαμός στο ελληνικό μπάσκετ, στον Ολυμπιακό είναι πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θέλουν να είναι μέρος του συγκεκριμένου εγχειρήματος, με την ομάδα του Πειραιά να έχει εκφράσει την επιθυμία της να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα, αφήνοντας μία καλή το ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να συμφωνήσουν και οι ομάδες της ABA League, κάτι που αναμένεται να συζητήσουν τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της Αδριατικής Λίγκας, με πιθανότερη τοποθεσία την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Θα βρεθούν όλοι οι ιθύνοντες των ομάδων της ABA League και θα θέσουν επί τάπητος τι μπορεί να συμβεί με την περίπτωση των Ερυθρόλευκων.

Με την ατμόσφαιρα μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπουντούτσνοστ να είναι ηλεκτρισμένη ελέω των όσων έγιναν στον τελευταίο τελικό στο Βελιγράδι, οι άνθρωποι της Αδριατικής Λίγκας είναι σίγουρα προβληματισμένοι. Παράλληλα υποβιβάστηκε η Ολίμπια Λουμπλιάνας, μία εκ των ομάδων που έχει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, φέρνοντας την αίγλη της στην διοργάνωση.

Το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να εισχωρήσει στην ABA League με τους Σλοβένους να μένουν στην κατηγορία είναι ως ένα σημείο υπαρκτό, χωρίς βέβαια να θεωρείται σίγουρη μία τέτοια κίνηση. Για να ενταχθουν οι Ερυθρόλευκοι πρέπει από 12 οι ομάδες να γίνουν 14, με την αναδιάρθρωση αυτή να συμπεριλαμβάνει και την KK Sixt Primorska από την Σλοβενία, η οποία προβιβάστηκε από την ABA Liga 2.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ