Παπαγιάννης: «Υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά»

Παπαγιάννης: «Υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Παναθηναϊκός συγκεντρώνεται στις εγχώριες αναμετρήσεις μετά την αποτυχία στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τον Χολαργό σε εξ αναβολής αγώνα για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1.

Στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο είναι όλοι οι παίκτες, καθώς πέραν του Παππά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Χολαργό, καταθέτοντας την άποψή του και για την σειρά των πλέι οφ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά το blog του διεθνούς σέντερ: «Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το break και να απειλήσουμε σημαντικά την αντίπαλό μας.

Μας μένει σίγουρα μια πικρία από αυτόν τον αποκλεισμό, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του ελληνικού πρωταθλήματος. Βασικό μας μέλημα είναι να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο και κατόπιν τούτου να ασχοληθούμε με πλέι οφ.

Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Χολαργό, που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν.

Πρόκειται για μια πολύ σκληρή και ποιοτική ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουμε και στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα προκειμένου να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ