Πιτίνο: «Είναι απόλαυση να προπονώ τον Παναθηναϊκό» (pic)

Πιτίνο: «Είναι απόλαυση να προπονώ τον Παναθηναϊκό» (pic)

Ο Αμερικανός τεχνικός με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι απολαμβάνει την παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Ρικ Πιτίνο απολαμβάνει την παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που ανεβάζει κατά καιρούς στα social media.

Ο έμπειρος τεχνικός το απόγευμα της Παρασκευής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι η ομάδα του δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και επισήμανε ότι απολαμβάνει την παρουσία του στον πάγκο του Τριφυλλιού.

«Είναι απόλαυση να προπονώ αυτή την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση του νταμπλ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πιτίνο: «Η ομάδα του Παναθηναϊκού δουλεύει πραγματικά σκληρά. Υπάρχει πολύ καλή συμπεριφορά και μεγάλη διάθεση για δουλειά. Εξαιρετικό γκρουπ για να δουλέψεις μαζί του καθημερινά. Είμαστε έτοιμοι για τα ελληνικά playoffs. Είναι απόλαυση να προπονώ αυτή την ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ