Ο Αναστόπουλος έχει οριστεί και στο Κάλεβ-Ούνιξ

Ο Αναστόπουλος έχει οριστεί και στο Κάλεβ-Ούνιξ

Όπως σας πληροφόρησε νωρίτερα το «10», ο Έλληνας διαιτητής είχε κανονίσει να διευθύνει παιχνίδι της Βαλτικής Λίγκας, με την σύμφωνη γνώμη της ΚΕΔ, η οποία βέβαια στη συνέχεια τον όρισε στο Ολυμπιακός-Προμηθέας!

Σε ρυθμούς χιονοστιβάδας αποκαλύπτονται πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση του Παναγιώτη Αναστόπουλου και του ορισμού του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως είχε γράψει από το μεσημέρι το «10», ο Έλληνας ρεφερί πιάστηκε… εξ απήνης, αφού παρότι ακουγόταν διαρκώς ότι υπάρχει πιθανότητα να οριστεί σε αυτό το ματς, ήδη είχε κανονίσει να διαιτητεύσει παιχνίδι της Βαλτικής Λίγκας.

Βέβαια αυτό διόλου… άγχωσε την ΚΕΔ, η οποία τον έβαλε στο ματς των Ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ, αψηφώντας το γεγονός πως πρέπει να διευθύνει στην Εσθονία το παιχνίδι ανάμεσα στην Κάλεβ Ταλίν και την Ουνίξ για τα playoffs της VTB League. Το πιο οξύμωρο στην υπόθεση είναι ότι η ΚΕΔ ήταν ενημερωμένη για το συγκεκριμένο θέμα, την ώρα που και ο ίδιος ο Αναστόπουλος είχε τα εισιτήρια στα χέρια του για το Ταλίν.

Βέβαια όπως φάνηκε η επιτροπή, υπό την πίεση των καταστάσεων, αποφάσισε να καταστρατηγήσει την συγκεκριμένη συμφωνία και τον όρισε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Με άλλα λόγια ο Παναγιώτης Αναστόπουλος πρέπει να είναι σε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από την ΚΕΔ, με την φαρσοκωμωδία να συνεχίζεται, αφού υπό αυτές τις συνθήκες, ο Έλληνας διαιτητής πρέπει να μεταβεί στο Ταλίν για να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κάλεβ και την Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ