Δήλωσε κώλυμα για το Χολαργός – Παναθηναϊκός ο Αναστόπουλος!

Δήλωσε κώλυμα για το Χολαργός – Παναθηναϊκός ο Αναστόπουλος!

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δε θα σφυρίξει την εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Χολαργό. Αμφίβολος και για το Ολυμπιακός - Προμηθέας.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί περισσότερο από τον καθένα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Έλληνας ρέφερι ορίστηκε από την ΚΕΔ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την 26η αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι αν σφυρίξει το ματς θα στείλει τους ερυθρόλευκους στην Α2.

Παρόλα αυτά υπήρξε νέα εξέλιξη μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Έλληνα ρέφερι να στέλνει έγγραφο και να δηλώνει κώλυμα για το ματς Χολαργός – Παναθηναϊκός λόγω ασθένειας.

Φυσικά η συγκεκριμένη είδηση έχει άμεση σχέση με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, αφού αν δεν μπορέσει να είναι παρών στο ματς της Τετάρτης, τότε αυτόματα υπάρχουν άλλα δεδομένα, από όσα συζητήθηκαν μέχρι τώρα.

Με λίγα λόγια, αν ο Αναστόπουλος παραμείνει ασθενής και δεν καταφέρει να βρεθεί στο ΣΕΦ την Τετάρτη, τότε θα οριστεί άλλος ρέφερι και ο Ολυμπιακός θα κατέβει να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Πατρινούς οπότε δεν θα υποβιβαστεί στην Α2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ