Ιστορικής σημασίας συμβούλιο ιδιοκτητών στον ΕΣΑΚΕ

Ιστορικής σημασίας συμβούλιο ιδιοκτητών στον ΕΣΑΚΕ

Η Δευτέρα (06/05) αναμένεται καυτή, με το συμβούλιο των ιδιοκτητών των ομάδων της Basket League στον ΕΣΑΚΕ, να μυρίζει.. μπαρούτι. Θα πάνε οι Αγγελόπουλοι;

Η ατμόσφαιρα είναι πιο ηλεκτρισμένη από ποτέ στο ελληνικό μπάσκετ. Η Πολιτεία δείχνει είτε ανήμπορη είτε απρόθυμη στο να αντιδράσει, ενώ ο χαρτοπόλεμος μεταξύ εκείνης και της ΕΟΚ συνεχίζεται. Και στη μέση η συνάντηση κορυφής στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ που ακολουθεί τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα (6/5) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, το ομιχλώδες τοπίο του ελληνικού μπάσκετ ή θα καθαρίσει ή θα γίνει ακόμα πιο… σκοτεινό, αφού στο καυτό Δ. Σ. μεταξύ των ιδιοκτητών των ΚΑΕ θα συζητηθούν όσα αφορούν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Όπως είναι αναμενόμενο τα βλέμματα στρέφονται στην παρουσία των εκπροσώπων των αιωνίων, αφού η τελευταία φορά που κάθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι ήταν στην αιφνιδιαστική σύσκεψη που είχε καλέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Μιλάμε για ένα Δ. Σ. ιστορικό που εν πολλοίς θα κρίνει και την πορεία της Basket League, καθώς υπάρχουν κι άλλες φωνές που δηλώνουν ενοχλημένες από την υπάρχουσα κατάσταση.

Για την ακρίβεια, είναι κοινό μυστικό ότι το τελευταίο διάστημα, τόσο η ΑΕΚ (μέσω του Μάκη Αγγελόπουλου) όσο και ο ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι είχαν αποφασίσει να θέσουν άμεσα θέμα αλλαγής της ΚΕΔ, αλλά και συνολικά του τρόπου λειτουργίας της διαιτησίας στην Ελλάδα. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι εν λόγω ομάδες μέχρι πρότινος είχαν άλλη στάση, φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο στις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, έως και την Παρασκευή, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλους είχαν αποφασίσει να δώσουν κανονικά το παρών στο συμβούλιο των ιδιοκτητών του ΕΣΑΚΕ. Ακόμη δεν έχει καταστεί σαφές εάν θα δώσουν το παρών μετά την επιθετική ενέργεια της ΚΕΔ και όσα έκανε η πλευρά Γιαννακόπουλου το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα επιλέξουν να είναι παρόντες. Και να θέσουν επί τάπητος το θέμα της αλλαγής στη διαιτησία. Και όχι μόνο…

Την ίδια ώρα στην Πολιτεία δεν βλέπουν με το καλύτερο μάτι την στάση της ΕΟΚ, ενώ είναι απορίας άξιο ποια θα είναι η απόφαση της Αστυνομίας αναφορικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα. Δεν θα φανεί περίεργο προς εξομάλυνση της κατάστασης να προβεί σε αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας.

Συν τοις άλλοις, ο κόσμος των Ερυθρολεύκων δείχνει έξαλλος με τα όσα έχουν γίνει με τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου, γεγονός που δεν περνάει από κανέναν απαρατήρητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ