Ολυμπιακός – Κολοσσός: Έξαλλος ο Μπλατ με την διαιτησία

Ολυμπιακός – Κολοσσός: Έξαλλος ο Μπλατ με την διαιτησία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ τα είπε σε έντονο ύφος με τον Γιώργο Ανδρικόπουλο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τον Κολοσσό.

Ένα εξ αναβολής ματς ήταν, ανάμεσα σε δύο ομάδες που συμπλήρωσαν δεκάδα… ανάγκης, σε ένα πρωτάθλημα που ήδη έχει εξευτελιστεί με όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Και όμως είχαμε να ασχοληθούμε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό. Για ποιον λόγο; Για την διαιτητική τριάδα των Ανδρικόπουλου, Μπίκα και Ζακεστίδη.

Καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν έξαλλοι με την διαιτησία, ο Παπανικολάου χρεώθηκε με τεχνική ποινή, ενώ και ο Γιώργος Μπόγρης είχε παράπονα για ένα φάουλ που του δόθηκε.

Το μεγαλύτερο παράπονο είχε ο Ντέιβιντ Μπλατ βέβαια, με τον προπονητή του Ολυμπιακού στο τέλος του ημιχρόνου να τα λέει σε έντονο ύφος με τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης , Γιώργο Ανδρικόπουλο, για την διαιτησία στο ΣΕΦ.

Ο κόσμος των Πειραιωτών μάλιστα «έβραζε» και αποδοκίμασε το διαιτητικό τρίο, σε ένα ματς που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένα παιχνίδι που θα το ξεχνάγαμε γρήγορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ