Μπλατ: «Εκτιμώ την προσέγγιση των παικτών μου»

Μπλατ: «Εκτιμώ την προσέγγιση των παικτών μου»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας του μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου στο ΣΕΦ.

Ο προπονητή των Ερυθρόλευκων προτίμησε να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι, μίλησε για τον χαρακτήρα και τα δουλειά των αθλητών του και οσα βγάζουν ακόμα και στις προπονήσεις.

Ο Μπλατ αρχικά υποστήριξε: «Νομίζω πως στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλά, Οι παίκτες ήταν πολύ επαγγελματίες και αφοσιωμένοι και αυτό είναι πολύ καλό να το βλέπεις. Εκτιμώ την προσέγγισή τους στo παιχνίδι και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Είναι πάντα καλό όταν έχουν όλοι την ευκαιρία να παίξουν και να προσφέρουν. Αυτή είναι η καθημερινότητά μας, αυτό κάνουμε κάθε μέρα».

Σε ερώτηση αν το βλέπει αυτό και στις προπονήσεις, γιατί θεωρητικά το κίνητρο μπορεί να μην είναι μεγάλο: «Ναι! Ακριβώς έτσι. Είναι κάτι που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση και αντανακλά τη διάθεση της ομάδας και στον τρόπο που παίζουμε στα παιχνίδια. Μου θυμίζει τις αρχές της σεζόν όταν ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς ήταν καλά κα μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου παίζαμε και δουλεύαμε καλά κάθε μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ