Προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για παράνομο ορισμό!

Προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για παράνομο ορισμό!

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, καθώς θεωρεί πως η διαδικασία που ακολούθησε η ΚΕΔ για τους ορισμούς της τελευταίας αγωνιστικής ήταν παράνομη.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι ήταν παράνομος ο ορισμός και η κλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής και προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ. Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως η κλήρωση των διαιτητών στην 26η αγωνιστική της Basket League ήταν παράνομη και πλέον είναι ορατή η αναβολή όλων των αναμετρήσεων της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός βρήκε… πάτημα και προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, καθώς ο ορισμός – κλήρωση της προηγούμενης Παρασκευής (03/05) διεξήχθη με δύο, από τα πέντε, μέλη της ΚΕΔ. Τους κ. Κορομηλά και κ. Ταβουλαρέα, κάτι που είναι παράνομο, αφού ο νόμος επιβάλλει πλειοψηφία.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία μέλη της ΚΕΔ και γενικότερα μονός αριθμός για να ορίσει τους διαιτητές στα παιχνίδια κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση έστειλε στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον Προμηθέα τον ανεπιθύμητο Παναγιώτη Αναστόπουλο, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει στο παιχνίδι θα υποβιβαστεί στην Α2.

Η πιθανή αναβολή της 26ης αγωνιστικής λόγω της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ θα συμβεί διότι η υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι σε λίγη ώρα θα γίνει Γενική Συνέλευση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, παρουσία Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ