Ο Ολυμπιακός έβγαλε στη… σέντρα την ΚΕΔ και με αποδείξεις

Ο Ολυμπιακός έβγαλε στη… σέντρα την ΚΕΔ και με αποδείξεις

Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα mails που είχαν ανταλλάξει οι ΚΕΔ και VTB στις 29 και 30 Απριλίου για τον ορισμό του Αναστόπουλου στο ματς Κάλεβ-Ούνιξ.

Στη… σέντρα έβγαλαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την ΚΕΔ, με τους Ερυθρόλευκους να παρουσιάζουν την αλληλογραφία που αντάλλαξαν οι υπεύθυνοι της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας με τη VTB, για τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι της Κάλεβ/Κράμο με την Ούνιξ Καζάν.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, παρουσίασαν τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές στις 29 και 30 Απριλίου, στα οποία συμφώνησαν τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή στο παιχνίδι της Βαλτικής Λίγκας.

Πρόκειται για την επίσημη αλληλογραφία, η οποία αποδεικνύει ότι η ΚΕΔ δεν είχε σκοπό να ορίσει τον Αναστόπουλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, αλλά και σε κανένα άλλο παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαΐου.

Οπως λοιπόν αποκαλύπτουν οι Πειραιώτες, η VTB στις 29 Απριλίου έστειλε αίτημα στην ΚΕΔ, ζητώντας τον Αναστόπουλο να σφυρίξει στους αγώνες της, με τους ανθρώπους της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας στις 30 Απριλίου να απαντούν θετικά. Στην πορεία ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν. Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΚΕΔ για τους διαιτητής της 26ης αγωνιστικής ήρθαν τα πάνω – κάτω, με τον Αναστόπουλο να ορίζεται στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Φημολογείται η αλλαγή στα πλάνα της ΚΕΔ έγινε μετά από προτροπή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είχε ζητήσει να οριστούν στο ματς του Ολυμπιακού με την πατρινή ομάδα ένας εκ των τριών «ανεπιθύμητων» προς τους Ερυθρόλευκους. Τελικά, η ΚΕΔ όρισε τον Αναστόπουλο, δημιουργώντας μπάχαλο και φέρνοντας το ελληνικό μπάσκετ αντιμέτωπο με τη διάλυση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ