Λιόλιος στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ: «Στην ΚΕΔ υπάρχει σύστημα που ελέγχει τους διαιτητές»

Λιόλιος στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ: «Στην ΚΕΔ υπάρχει σύστημα που ελέγχει τους διαιτητές»

Ο μεγαλομέτοχος του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλης Λιόλιος άφησε σαφέστατες αιχμές κατά της ΚΕΔ και την ανυποληψία που πλήττει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν συνεχείς διαξιφισμούς με τους τόνους να ανεβαίνουν. Ωστόσο η δήλωση του Βαγγέλη Λιόλιου δεν περνά διόλου απαρατήρητη.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα κάλεσε τον Ολυμπιακό να κάνει ένα βήμα πίσω για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως χρειάζονται μεγάλες αλλαγές μιας και η ΚΕΔ και οι διαιτητές της χειραγωγούνται από ένα «σύστημα» που πλήττει την αμεροληψία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιόλιου στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ:

«Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν. Έχουμε έρθει για να τα βρούμε. Στην εταιρία μου απαγορεύεται να συνδεθεί με το μπάσκετ, επειδή δεν το θεωρούν καθαρό προϊόν. Αυτό λένε οι άνθρωποι του marketing, εγώ τι να πω;

Κάνω έκκληση στον Ολυμπιακό να κάνει ένα βήμα πίσω για να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως πρέπει. Θα βρούμε τρόπο να διορθώσουμε τα πράγματα.

Έχουμε πολύ καλούς διαιτητές, αλλά από κάπου ελέγχονται. Νομίζω πως στην ΚΕΔ υπάρχει ένα σύστημα που ελέγχει τους διαιτητές. Κάτι πρέπει να γίνει. Να βάλουμε έναν άνθρωπο δικό μας; Κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ