ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Γιατί ήρθαμε δεν καταλάβαμε» – Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Γιατί ήρθαμε δεν καταλάβαμε» – Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Εξήλθαν από την αίθουσα οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μη κάνοντας καμία δήλωση. Τι ανέφερε ο τιμ μάνατζερ των ερυθρόλευκων.

Η ΓΣ στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έφυγαν από την αίθουσα αρνούμενοι να σχολιάσουν και να πάρουν δημόσια θέση επί των πεπραγμένων.

Ο τιμ μάνατζερ των ερυθρόλευκων, Χρήστος Μπαφές ανέφερε σχετικά: «Γιατί ήρθαμε δεν καταλάβαμε», ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω για την προσφυγή.

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να αναβληθεί όλη η αγωνιστική γιατί είναι παράνομος ο ορισμός των διαιτητών στην 26η αγωνιστική. Και οι 13 συμφώνησαν ότι υπάρχει μεγάλο θέμα στη διαιτησία, ωστόσο είναι πεποίθηση πως το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί και να γίνουν μετά οι συζητήσεις για τις αλλαγές που επιβάλετε να γίνουν.

Γαλατσόπουλος: «Έχουμε πρωτάθλημα. Θα δηλώσει κόλλημα ο Αναστόπουλος»

Στο ίδιο μήκος κύμμετος τόσο ο Γαλατσόπουλος όσο και η ΚΑΕ ΑΕΚ που είναι υπέρ της πραγματοποίησης της αγωνιστικής. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πριν τη σύσκεψη οι προσδοκίες ήταν χαμηλές, αλλά διαψεύστηκε κάτι τέτοιο. Έγινε πραγματική συζήτηση για τα προβλήματα. Συμφωνήθηκαν δύο πράγματα. Πρώτον, έχουμε πρωτάθλημα. Δεύτερον, συμφωνήθηκε να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν για το καλό του αθλήματος μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί. Έχω την αίσθηση πως θα δηλώσει κόλλημα ο Αναστόπουλος

Θα τα δούμε και θα τα λύσουμε όλα τις επόμενες ώρες.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ