Χωρίς Αναστόπουλο στο ΣΕΦ!

Χωρίς Αναστόπουλο στο ΣΕΦ!

Αυτές είναι οι αποφάσεις που πάρθηκαν από τους ιδιοκτήτες των ομάδων κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Τον τρόπο με τον οποίο συνεχιστεί το πρωτάθλημα αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες των ομάδων κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, το πρώτο και κύριο είναι ότι η Basket League θα συνεχιστεί κανονικά και η 26η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου, παρά το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ. Οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι ορισμοί των διαιτητών είναι παράνομοι, καθώς πραγματοποιήθηκαν με δύο από τα πέντε μέλη της ΚΕΔ, παρότι ο νόμος ζητάει ρητά η διαδικασία να γίνεται κατά πλειοψηφία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Ολυμπιακός έχει κινηθεί νομικά κατά των ορισμών όλης της 26ης αγωνιστικής και όχι μόνο του δικού του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Προμηθέα. Οι εκπρόσωποι των ομάδων ζήτησαν από τους Πειραιώτες να κάνουν πίσω, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαροι, έμειναν σταθεροί στη θέση τους και αντιπρότειναν να αναβληθεί η αγωνιστική. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση που πάρθηκε, αν οι Ερυθρόλευκοι δικαιωθούν θα ξαναγίνει η αγωνιστική.

Οσον αφορά τον ορισμό του Αναστόπουλου στο ματς του Ολυμπιακού με τους Πατρινούς, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ είπε ότι ο εν λόγω διαιτητής δεν θα είναι ανάμεσα στην τριπλέτα που θα διευθύνει το εν λόγω παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος ζήτησε να προστατευτεί ο Αναστόπουλος, με τον Γαλατσόπουλο να του απαντάει ότι ο έμπειρος διαιτητής θα δηλώσει κώλυμα. Ως εκ τούτου, αν δεν βρεθεί ο Αναστόπουλος στο ΣΕΦ την Τετάρτη, δεν υπάρχει θέμα υποβιβασμού του Ολυμπιακού, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στον Προμηθέα.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ομάδων, 10 μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος, προκειμένου να συζητηθούν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό μπάσκετ. Η συζήτηση θα γίνει από μηδενική βάση και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις. Η κουβέντα μάλιστα που θα γίνει θα είναι πάνω στις προτάσεις που έχουν κάνει οι ομάδες και οι οποίες έχουν κατατεθεί μέσω mail.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ