Γαλατσόπουλος: «Έχουμε πρωτάθλημα, εκτίμηση ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός»

Γαλατσόπουλος: «Έχουμε πρωτάθλημα, εκτίμηση ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός»

Αισιόδοξος οτι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και πως ο Ολυμπιακός θα παραμείνει, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ικανοποιημένος από την έκβαση της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης με τις ομάδες. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, εξέφρασε την πίστη του ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά και το ότι η ομάδα του Ολυμπιακού θα παίξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:

«Νομίζω ότι πριν από την σύσκεψη και την συνεδρίαση των ιδιοκτητών από πολλούς οι προσδοκίες ήταν πολύ χαμηλές. Αυτό διαψεύστηκε και πλέον έγινε μία πραγματική συζήτηση επί τρεις ώρες. Τοποθετήθηκαν όλες οι ομάδες με τις θέσεις τους και συμφωνήθηκαν δύο πράγματα.

Πρώτον, έχουμε πρωτάθλημα και δεύτερον συμφωνήσαμε με την λήξη του πρωταθλήματος να συζητήσουμε όλες τις προτάσεις ώστε να ακούσουμε λύσεις για το καλό του αθλήματος.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός. Δεν έχω δέσμευση αλλά αυτά που συζητήθηκαν μέσα και για αυτό είπα ότι έχουμε πρωτάθλημα. Θα τα δούμε και θα τα λύσουμε τις επόμενες ώρες. Το τί είπα εγώ είναι μέσα στοι διοικητικό συμβούλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ