Παναθηναϊκός: «Ο Ολυμπιακός ήταν μόνος του»

Παναθηναϊκός: «Ο Ολυμπιακός ήταν μόνος του»

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως οι «ερυθρόλευκοι» απέτυχαν σε όλα όσα επεχείρησαν να περάσουν στη σημερινή ΓΣ.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει η ικανοποίηση πως ο Ολυμπιακός ήταν απομονωμένος και απέτυχε σε όσα προσπάθησε να επιβάλει σήμερα στη ΓΣ των ιδιοκτητών στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Οι πράσινοι εκτιμούσαν πως οι Πειραιώτες είχαν τις περισσότερες ομάδες απέναντι του όταν έθεσαν θέμα αναβολής της αγωνιστικής, αλλά και όταν ζήτησαν ξένους διαιτητές.

«Παιδιά εμείς δεν έχουμε να δηλώσουμε κάτι, 13-1 είναι οι ομάδες μέσα. Ρωτήστε τις άλλες ομάδες που θα βγουν» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος της ΓΣ και στον Παναθηναϊκό εξηγούσαν πως εννοούσε την αντίθετη άποψη που συνάντησε ο Ολυμπιακός από τις άλλες ομάδες μέσα στην αίθουσα των συσκέψεων στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, έστω κι αν τίποτε δεν ετέθη σε ψηφοφορία, ώστε να καταγραφεί ο συσχετισμός δυνάμεων και προθέσεων.

Από εκεί και πέρα πάντως και σήμερα επέμεναν πως ο Ολυμπιακός ουσιαστικά εκβιάζει τόσο τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο και τον απειλεί εμμέσως να μην κατέβει στο ΣΕΦ και ζητούσαν από τις αρχές να τον προστατεύσει, όσο και κάθε διαιτητή, ο οποίος δεν του αρέσει.

Παράλληλα υποστήριζαν πως δικαιώνονται σε όσα υποστηρίζουν τόσο καιρό πως δεν μπορεί να έρθει κανείς ξένος διαιτητής να σφυρίξει στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, διότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Οι  «πράσινοι» πάντως παραδέχθηκαν πως υπάρχει πρόβλημα με τη διαιτησία και πως θα πρέπει να αλλάξουν πράγματα για να γίνει καλύτερη η απονομή δικαιοσύνης στα παιχνίδια. Δέχονται φυσικά να συζητήσουν σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν, αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να μην υπάρχει η πίεση των αγώνων.

Οι «πράσινοι» μάλιστα φαίνονται σίγουροι πως ο αγώνα με την Κύμη την Τετάρτη δεν θα αναβληθεί. Έτσι, ανέβασαν ένα post στα social media και έγραψαν: «Δύο μέρες έμειναν για το εντός έδρας παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ