Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση ο Λάσκαρης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση ο Λάσκαρης

Στην Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου, όπου απολογήθηκαν για την υπόθεση της διαδικτυακής πώλησης χρυσού ύστερα από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον τους πρώην συνεργάτης τους. Το ζεύγος Λάσκαρη απολογήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και της ανακρίτριας και περίμενε έως το μεσημέρι […]

Στην Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου, όπου απολογήθηκαν για την υπόθεση της διαδικτυακής πώλησης χρυσού ύστερα από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον τους πρώην συνεργάτης τους.

Το ζεύγος Λάσκαρη απολογήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και της ανακρίτριας και περίμενε έως το μεσημέρι την τελική απόφαση για το αν θα κρίνονταν προφυλακιστέοι. Εν τέλει και οι δύο αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ στον καθένα.

Όπως έγινε γνωστό στους περιοριστικούς όρους δεν προβλέπεται η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κάτι που σημαίνει ότι το ζεύγος θα μπορεί να ταξιδεύει ελεύθερα εκτός Ελλάδος καθώς δεν κρίθηκαν ύποπτοι διαφυγής. Εντούτοις θα πρέπει να δίνουν το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μια φορά τον μήνα.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζώρτζια Ευσεβίου αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, με τον συνήγορό τους, Θανάση Βαρλάμη να υποστηρίζει ότι τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασαν στις δικαστικές αρχές αποδεικνύουν ότι η ποσότητα χρυσού για την οποία τους κατηγορεί ο Λετονός πρώην συνεργάτης τους.

Πλέον, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και η σύζυγός του αναμένουν να οριστεί η ημερομηνία της δίκης (κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα), ώστε να αποδείξουν ενώπιον του ακροατηρίου τους ισχυρισμούς τους περί αθωότητας και να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη που υποστηρίζουν ότι έχει στηθεί εναντίον τους.

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ»

«Μπήκαν οι βάσεις για την αθωότητα, τώρα να ασχοληθούμε με τον Άρη», δήλωσε ο Λάσκαρης βγαίνοντας από την αίθουσα και συμπλήρωσε: «Ουσιαστικά τελειώσαμε ένα κομμάτι της όλης διαδικασίας. Τέθηκαν οι βάσεις για ν’ αποδειχθεί η αθωότητα μας. Όλη αυτή η διαδικασία μας έχει πάει πίσω κατά 1,5 χρόνο όσον αφορά τον Αρη, θυμάστε ότι είχα κάνει λόγο για ένα πλάνο πενταετίας. Μας έχει κρατήσει πίσω όλο αυτό και πρέπει ουσιαστικά να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας, θα τα πούμε στη Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ