Βασιλόπουλος: «Έχουμε ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα»

Βασιλόπουλος: «Έχουμε ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στον ΕΣΑΚΕ αναφερόμενος στην τελευταία αγωνιστική της Basket League και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ετοιμάζεται για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League. Για άλλη μια φορά φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφερόμενος στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Ο 35χρονος φόργουορντ τόνισε πως το ματς με τον «δικέφαλο» δεν θα είναι καθόλου εύκολο και πως θα είναι μια καλή ευκαιρία για να τερματίσει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να συγχαρεί την ομάδα εφήβων του Περιστερίου η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ελευθερούπολη, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:

«Πρώτα απ’ όλα, να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία! Κατά δεύτερον, να δώσω συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Γ.Σ.Π. για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Είναι μια τεράστια επιτυχία γι’ αυτά τα παιδιά καθώς πολλά από αυτά, δεν είχαν ξαναπαίξει σε τέτοιο τουρνουά και ίσως να μην έχουν την ευκαιρία να ξανά παίξουν. Πολλά μπράβο και εύχομαι να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών που έχουν χαράξει τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ… Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και θα κρίνει την θέση και τον αντίπαλο μας στα playoffs. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.

Σαφώς και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση καθώς και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να θυμίσω τι είχε συμβεί στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι…

Γι’ αυτό λοιπόν, απαιτείται προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εξ αρχής, να βοηθήσουμε και τον Κρις (σ.σ. Φλέμινγκς) που ήρθε τώρα στην ομάδα και στο τέλος της ημέρας, να πανηγυρίσουμε κάτι μοναδικό. Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάνε πού ήταν έναν χρόνο πριν. Όλοι μαζί καταφέραμε να πανηγυρίσουμε σπουδαίες επιτυχίες σε αυτό το διάστημα και θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια.

Ραντεβού στο γήπεδο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ