Μπάνκι: «Είμαστε ευτυχισμένοι με τη δεύτερη θέση»

Μπάνκι: «Είμαστε ευτυχισμένοι με τη δεύτερη θέση»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την κατάληψη της δεύτερης θέσης από την ΑΕΚ και τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία στην κανονική περίοδο.

Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κολοσσό Ρόδου θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ευτυχισμένος με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την Ένωση, αλλά και από τη γενικότερη πορεία της στην κανονική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάνκι:

«Προερχόμαστε από ένα μεγάλο διάλειμμα σε μία πολύ σημαντική στιγμή της περιόδου. Βρισκόμαστε σε μία περίεργη φάση, καθώς έχουμε κάνει δύο προσθήκες στο ρόστερ, έχουν επιστρέψει κάποιοι τραυματίες και πρέπει να ξαναχτίσουμε τη φόρμα μας ενόψει των πλέι οφ.

Είμαστε ευτυχισμένοι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, καθώς μας δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ο αυριανός αγώνας με τον Κολοσσό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ. Θέλουμε να δούμε θετικά σημάδια και την ομάδα ν’ αποδίδει στα επίπεδα, που όλοι επιθυμούμε, καθώς τα πλέι οφ ξεκινούν αμέσως.

Θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με αρκετή σοβαρότητα. Περιμένω μία καλή εμφάνιση με την οποία θα κλείσουμε θετικά την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ