Κασελάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό»

Κασελάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το παιχνίδι του Προμηθέα με τον ολυμπιακό και τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του στο ΣΕΦ.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έγραψε στο προσωπικό του blog του στον ΕΣΑΚΕ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κι αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα ο Έλληνας φόργουορντ του Προμηθέα τόνισε πως όλοι στην ομάδα της Πάτρας έχουν δουλέψει σκληρά για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής αλλά και για τη συνέχεια και τα παιχνίδια των playoffs.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ: «Είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση στο ΣΕΦ έχει πολύ υψηλό επίπεδο δυσκολίας και γι΄ αυτόν τον λόγο χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40΄ του αγώνα.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι του και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Να θυμίσω ότι το πρωτάθλημα επαναρχίζει μετά από τη διακοπή του Πάσχα και είναι ερωτηματικό το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες. Εμείς, πάντως, αξιοποιήσαμε το διάστημα της διακοπής και θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει σκληρά προκειμένου να διατηρηθούμε σε υψηλά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ