Γιορκ: «Ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου»

Γιορκ: «Ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου»

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Κολοσσό Ρόδου και επισήμανε ότι θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ΑΕΚ στις μάχες των πλέι οφ.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει ο Γκέιμπ Γιορκ στον αυριανό αγώνα (8/5) με τον Κολοσσό Ρόδου, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι ανυπομονεί για το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα και επισήμανε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του στις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν για τα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς αύριο θα αγωνιστώ στο πρώτο μου επίσημο ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια της σεζόν με νίκη.

Ο αυριανός αγώνας με τον Κολοσσό είναι σίγουρα ένα μεγάλο τεστ, ενόψει των playoffs. Μπορεί ο αντίπαλός μας να έχει υποβιβαστεί, ωστόσο, δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί σε καμία περίπτωση. Είχαμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Παίξαμε και το φιλικό με το Λαύριο το Σάββατο, ώστε να είμαστε σε ρυθμό αγώνα. Παρά την ήττα βγάλαμε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Έχουμε και την προσθήκη του Τρέβορ Εμπάκουε κάτω από τη ρακέτα που μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Να είστε όλοι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ