Ολυμπιακός: Προπονήθηκε για να αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε για να αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Προμηθέα με τον Ντέιβιντ Μπλατ να επικεντρώνεται στην ομάδα των Πατρινών.

Ακόμα δεν έχει πέσει η σκόνη από την συνέλευση των ιδιοκτητών των ΚΑΕ στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Βέβαια η αγωνιστική ξεκίνησε με το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Χολαργό, με το ενδιαφέρον βέβαια να έχει στραφεί στο τι θα συμβεί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του προετοίμασαν τους παίκτες τους για να αγωνιστούν κανονικά απέναντι στο συγκρότημα του Μάκη Γιατρά.

Υπήρξε μελέτη του αντιπάλου τους και μετέπειτα προπόνηση στο κλειστό του Φαλήρου. Στο ερώτημα τώρα για το αν θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός παρά τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου σε παιχνίδι του ή δεν θα κατέβει καθόλου, δεν υπάρχει ακόμα 100% σίγουρη απάντηση.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά έκανε ως όφειλε τη δουλειά του και προπόνησε την ομάδα του για να παίξει κανονικά με τους Πατρινούς.

Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι ο Ολυμπιακός Θα παίξει με τον Προμηθέα αλλά κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει φτάσει περίπου στις 7.000 με το κάθε μαγικό χαρτάκι να κοστίζει 1 ευρώ όπως ανακοίνωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός τις προηγούμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ