Ο Χολαργός «άγγιξε» δύο ρεκόρ περιόδου

Ο Χολαργός «άγγιξε» δύο ρεκόρ περιόδου

Για τον Χολαργό οι 110 πόντοι αποτελούν ρεκόρ για την παρθενική παρουσία του στην Basket League ενώ συνολικά είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση του φετινού πρωταθλήματος.

Κλείνοντας την κανονική περίοδο με μία ακόμη νίκη και αφού μπήκε κι επίσημα στη λίστα των πρωτοεμφανιζόμενων ομάδων της Betshop Basket League που εξασφάλισαν μία θέση στην πλέι οφ, ο Χολαργός έφτασε πολύ κοντά σε δύο κορυφαίες επιδόσεις του φετινού Πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο.

Για τον Χολαργό οι 110 πόντοι αποτελούν ρεκόρ για την παρθενική παρουσία του στην Betshop Basket League ενώ συνολικά είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος, μετά τους 111 που είχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ματς της 10ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Σημειώνοντας 60 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο (29 στην τρίτη και 31 στην τέταρτη περίοδο), ο Χολαργός πλησίασε στην κορυφαία φετινή επίδοση που κρατάει από την 3η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που σημείωσε 62 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Λαύριο Aegean Cargo.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Στα 15′ συμμετοχής του, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πρόλαβε να σημειώσει δύο κορυφαίες ατομικές επιδόσεις. Με τους επτά πόντους -είχε τέσσερις κόντρα στον ΠΑΟΚ- και τα οχτώ ριμπάουντ -είχε τέσσερα απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

*Ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του. Αυτό δείχνουν οι 25 βαθμοί του στο ranking και αφού η προηγούμενη καλύτερη ήταν εκείνη της 21ης αγωνιστικής, όταν είχε 19 βαθμούς κόντρα στην Κύμη. Ο Αμερικανός έφτασε για πρώτη φορά φέτος, σε επίδοση 20+ πόντων (22).

*Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και ο Τζαβόντε Χόκινς με τους 24 πόντους του. Είχε από 20 στα εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ και τον Χολαργό H Hotels.

*Το μοναδικό ριμπάουντ του Θωμά Κώττα, ήταν το 200ό του στην Betshop Basket League.

*Ο Τέντι Οκερεαφόρ με τις τρεις ασίστ που μοίρασε σήμερα, ξεπέρασε τις 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Η διαφορά των 18 ριμπάουντ απλοποίησε το έργο των νικητών, αφού ο Πανιώνιος έμεινε στα 22 ισοφαρίζοντας τη χειρότερη φετινή επίδοση. Την ίδια είχαν σημειώσει το Ρέθυμνο Cretan Kings στο ματς της 11ης αγωνιστικής με τον Ήφαιστο και η ΑΕΚ σε εκείνο της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Σε ατομικό επίπεδο…

*O Νίκος Δίπλαρος ισοφάρισε τις κορυφαίες επιδόσεις της καριέρας του με τους 15 πόντους και τις επτά ασίστ. Τις ίδιες είχε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στην Κύμη.

*Ατομικό ρεκόρ σημείωσε με τους 11 πόντους του και ο Νίκος Καμαριανός.

*Με τα επτά ριμπάουντ του σημερινού αγώνα, ο Τζόε Ντόρσεϊ ξεπέρασε τα 300 στη διαδρομή του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Με την 257η εμφάνιση του, ο Νώντας Παπαντωνίου ξεπέρασε τον Αλέξη Κυρίτση κι ανέβηκε στην 69η θέση της σχετικής λίστας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ