Σκέψεις για αναβολή του Ολυμπιακός – Προμηθέας

Σκέψεις για αναβολή του Ολυμπιακός – Προμηθέας

Το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του Αναστόπουλου προκάλεσε προβληματισμό στην Κυβέρνηση, με τον Βασιλειάδη να σκέφτεται σοβαρά την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Η επίσκεψη περίπου 100 οπαδών το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην Κυβέρνηση, η οποία πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής του παιχνιδιού Ολυμπιακός – Προμηθέας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μόλις ενημερώθηκε για την επίσκεψη των οπαδών στην οικεία του διεθνούς ρέφερι, πήρε αμέσως τηλέφωνο προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συνέβη. Αφού ενημερώθηκε από επίσημα χείλη για το περιστατικό που έγινε έξω από το σπίτι του έμπειρου διαιτητή, ξεκίνησε έναν κύκλο επαφών, προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον αγώνα των Πειραιωτών με τους Πατρινούς.

Οσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία στα υψηλά στελέχη της Κυβέρνησης, με το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα να είναι πλέον πιο ορατό από ποτέ.

Ο Βασιλειάδης, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν ουσιαστικά αμέτοχος και δεν είχε πάρει σαφή θέση για τον ορισμό του Αναστόπουλου, τις επόμενες ώρες θα έχει μπαράζ επαφών, ενώ οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν το πρωί της Τετάρτης, μετά από συνεννόηση μεταξύ ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ και Κυβέρνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ