«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό!

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό!

Τα έχουν με τον Βασιλειάδη και την Πολιτεία και υποστηρίζουν πως… έκαναν πλάτες στον Ολυμπιακό.

Στον Παναθηναϊκό είδαν τον διαιτητή Αναστόπουλου να οδηγείται σε αδιέξοδο και να δηλώνει κώλυμα για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα και έγιναν έξαλλοι.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» θεωρούν πως ο διαιτητής εξαναγκάστηκε ειδικά μετά τα όσα έγιναν χθες βράδυ έξω από το σπίτι του με την ανοχή της αστυνομίας και της Πολιτείας, να δηλώσει αδυναμία και να μην πάει στο ΣΕΦ. Έτσι οι πράσινοι λένε πως έγινε το χατίρι του Ολυμπιακού για μια ακόμα φορά επιβάλλοντας τους διαιτητές που δεν ήθελε να τον σφυρίξουν, διότι θα έπεφτε κατηγορία σε άλλη περίπτωση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έξαλλος και με τον Γιώργο Βασιλειάδη, τον οποίο κατηγορεί πως τον ενέπαιξε και ουσιαστικά έκανε ο, τι περνούσε από το χέρι του και μέσα στα όρια των αρμοδιοτήτων του, για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια των αδελφών Αγγελόπουλων.

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν δυναμική αντίδραση με ανακοινώσεις, αλλά και κινήσεις που θα φέρουν το ελληνικό μπάσκετ προ των ευθυνών του, «ώστε να αποφασίσει τι μπάσκετ θέλει» όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι παράγοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ