Η επιστολή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα (pic)

Η επιστολή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα (pic)

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή σε όλες τις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας και ζητάει τη θετική ψήφο τους στη Γ.Σ που θα λάβει χώρα στις 24/05 στη Μπάνια Λούκα.

Ο Ολυμπιακός με επιστολή στις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας ζητά τη θετική ψήφο στη Γ.Σ που θα γίνει στις 24/05, με μία κίνηση που δείχνει τις σκέψεις των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι στις 05/05 έστειλαν την επιστολή σε όλες τις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας, με σκοπό να τις πείσει να ψηφίσουν υπέρ του Ολυμπιακού στις στις 24/05 στη Μπάνια Λούκα.

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού: «Σε συνέχεια των συζητήσεων μας σας ενημερώνουμε για την επιθυμία μας να συμμετέχουμε στην Αδριατική Λίγκα και ζητάμε τη θετική σας ψήφο στην επερχόμενη Γ.Σ .

Αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση έχει κάνει βήματα προόδου και δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης.

Για αυτό το λόγο αισιοδοξούμε πως με την παρουσία μας θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την εμπορική χρήση της διοργάνωσης. Επίσης με την εμπειρία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε στην ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο της Λίγκας».

Δείτε την επιστολή του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ