Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον Αντρέα Γλυνιαδάκη (pic)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον Αντρέα Γλυνιαδάκη (pic)

Ο Αντρέας Γλυνιαδάκης έχει ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έτσι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να τιμήσει τον πρώην παίκτη της.

Ο Αντρέας Γλυνιαδάκης έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση και θα βάλει τέλος στην καριέρα του η οποία χωρίς αμφιβολία ήταν άκρως πλούσια, παίζοντας σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να τιμήσει τον πρώην παίκτη της ομάδας (είχε αγωνιστεί 2016-17) χαρίζοντας του μια μπάλα του «δικεφάλου» με όλες τις υπογραφές των καλαθοσφαιριστών του συλλόγου που ήταν συμπαίκτες με τον 37χρονο σέντερ.

Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» έκαναν και μια ανάρτηση στον λογαριασμό της ομάδας στο Instagtram γράφοντας και ένα μήνυμα:

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης το πήρε απόφαση και σταματά το μπάσκετ.

Λίγο πριν το τελευταίο παιχνίδι της σπουδαίας καριέρας του, στη διάρκεια της οποίας αγωνίστηκε και στον #PAOK τη σεζόν 2016-17, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης παρέλαβε μια ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ, με τις υπογραφές των μελών της φετινής ομάδας του ΠΑΟΚ, με τους οποίους συνεργάστηκε.

Όχι μόνο τη χρονιά που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, αλλά και με όσους συνεργάστηκε σε άλλες ομάδες, όπως ο @coach_ilias και ο @d.menou82 με τους οποίους ήταν στην Κηφισιά, αλλά και ο @tepa5 με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην @rytasvilnius

Καλή τύχη Ανδρέα, ότι κι αν κάνεις από εδώ και πέρα στη ζωή σου… ⚫️⚪️🖤🏀 🙏 #paokfamily

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης το πήρε απόφαση και σταματά το μπάσκετ. Λίγο πριν το τελευταίο παιχνίδι της σπουδαίας καριέρας του, στη διάρκεια της οποίας αγωνίστηκε και στον #PAOK τη σεζόν 2016-17, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης παρέλαβε μια ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ, με τις υπογραφές των μελών της φετινής ομάδας του ΠΑΟΚ, με τους οποίους συνεργάστηκε. Όχι μόνο τη χρονιά που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, αλλά και με όσους συνεργάστηκε σε άλλες ομάδες, όπως ο @coach_ilias και ο @d.menou82 με τους οποίους ήταν στην Κηφισιά, αλλά και ο @tepa5 με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην @rytasvilnius Καλή τύχη Ανδρέα, ότι κι αν κάνεις από εδώ και πέρα στη ζωή σου… ⚫️⚪️🖤🏀 🙏 #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ