Πανηγυρικό το κλίμα στο ΣΕΦ (pics)

Πανηγυρικό το κλίμα στο ΣΕΦ (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί έχουν δώσει δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ στον αγώνα με τον Προμηθέα και στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα, αλλά και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική της Basket League διεξάγεται κανονικά μετά την απόφαση του Αναστόπουλου να δηλώσει κώλυμα, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να έχουν δώσει δυναμικό «παρών» στις κερκίδες.

Το κλίμα στο φαληρικό στάδιο είναι πανηγυρικό, με τον κόσμο πριν την έναρξη του αγώνα να χειροκροτεί τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του, ενώ παράλληλα αποθέωσε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ είχαν ξεκαθαρίσει πως πάσα κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι που θα είχε οριστεί κάποιος εκ των τριών διαιτητών που ήταν στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος των Πειραιωτών βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ και τους στηρίζει απόλυτα στην απόφαση που πήραν, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τους Πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ