Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής»

Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για την απόφαση της «πράσινης» ΚΑΕ να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη και να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Κύμη για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο παιχνίδι με την ομάδα της Εύβοιας, αλλά και ότι θα απέχει από τα υπόλοιπα ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι παρέμειναν σταθεροί στη θέση τους και δεν βγήκαν ποτέ στο παρκέ του ΟΑΚΑ, με την Κύμη να παίρνει τη νίκη στα χαρτιά. Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη συμπλήρωση του 15αλέπτου που ορίζει ο κανονισμός, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι σχολίασε την απόφασή του να μην αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι.

«Εδώ υπάρχει ανομία. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής. Εχουμε ήδη τοποθετηθεί μέσω της ανακοίνωσής μας», ανέφερε μεταξύ άλλων. Και πρόσθεσε: «Εδώ και 15 μέρες είχα προαναγγείλει μια συνέντευξη Τύπου για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό, με δικό του γήπεδο και με βάση τους φιλάθλους του. Θέλουμε ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει πρωταγωνιστής παντού. Οσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να το κάνω. Θα περιμένω να δω πως θα πράξουν οι φορείς και στη συνέχεια θα αποφασίσω…»

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε και νέες δηλώσεις, στις οποίες τόνισε: «Ανέφερα νωρίτερα ότι έχουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε το δικό μας γήπεδο. Βλέπουμε τις καθυστερήσεις στο Athens Alive. Είμαστε σε συζητήσεις για νέες λύσεις. Αν αυτές θα είναι το Γουδί, ο Βοτανικός ή η Λεωφόρος, θα το δούμε. Έχουν γίνει επαφές με την Κυβέρνηση για τον Βοτανικό. Φαίνεται να είναι η πιο εφικτή λύση. Εφόσον γίνουν όλα τα υπόλοιπα και τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για όσα γίνονται σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει.  Είχα πει πως θα κάνω συνέντευξη Τύπου. Η Κυβέρνηση πρέπει να διορθώσει αυτή την ανισότητα. Έχουν όλοι γήπεδο, εκτός από τον Παναθηναϊκό. Δεν νοείται να μην είναι γεμάτα τα γήπεδα. Θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Τότε και μόνο τότε θα προχωρήσουμε για ένα μεγάλο σχέδιο, που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα σπορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ