Άρης – Ρέθυμνο 81-87

Άρης – Ρέθυμνο 81-87

Το Ρέθυμνο πραγματοποίησε «ψυχωμένη» εμφάνιση στο Nick Galis Hall, επικρατώντας του Άρη με 87-81, μένοντας έτσι στην Α1.

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Ήξερε ότι αν κέρδιζε θα έμενε στην κατηγορία και με μια «ψυχωμένη» εμφάνιση πήρε την νίκη κόντρα σε έναν αναιμικό Άρη, ο οποίος ουσιαστικά δεν είχε κίνητρο στην αναμέτρηση.

Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ φώναξε παρών για το Ρέθυμνο, ο οποίος είχε ως επιθετικό συμπλήρωμα τον, Χίκι, για να δώσει την νίκη παραμονή στο Ρέθυμνο με επί του Άρη που έκλεισε μια άσχημη χρονιά όχι με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι, επιτρέποντας στον Άρη να τρέξει ένα μικρό σερί 10-2, αλλά από εκεί και μετά τα πράγματα πήραν χαρακτήρα ντέρπι. Το Ρέθυμνο μπήκε στην φιλοσοφία του αγώνα, δεν άφησαν τους γηπεδούχους να ξεφύγουν άλλο, κλείνοντας το ημίχρονο στο -2 (37-35).

Στα αξιοσωμείωτα του πρώτου ημιχρόνου η αποβολή του Μπάντερ με δύο αντιαθλητικά σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα μέχρι το 24ο λεπτό. Σε αυτό το σημείο ο Μπαρτ να γίνει πιο δημιουργικός και αυτό το στοιχείο που άλλαξε τις ισορροπίες. Οι γηπεδούχοι επιθετικά έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και έτσι το Ρέθυμνο με ένα επιμέρους 15-6 σε πέντε λεπτά, προηγήθηκε με 50-62 στο 29ο λεπτό.

Στην συνέχεια, το Ρέθυμνο δεν κοίταξε πότε πίσω, έκανε συντήρηση του σκορ στο τελευταίο δεκαλέπτο και ουσιαστικά χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα πήρε την νίκη και παράλληλα έμεινε στην κατηγορία, υποβιβάζοντας έτσι το Λαύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ