Κύμη: «Μας λυπεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα»

Κύμη: «Μας λυπεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα»

Η Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφερόμενη στην κατάσταση του Ελληνικού μπάσκετ, αλλά και στα λάθη που έχει κάνει.

Η Κύμη μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου οι πράσινοι αποφάσισαν να μην κατέβουν, έβγαλαν μια ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Ελληνικό μπάσκετ, αλλά και στα δικά της λάθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Κύμη:

Μετά τις σημερινές εξελίξεις η ομάδα μας εξασφάλισε την παραμονή της στην Betshop Basket League. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα εκπροσωπούμε και του χρόνου την Εύβοια στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Παράλληλα όμως μας λυπεί βαθύτατα η εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα της χώρας μας. Πρέπει όλες οι ομάδες να βρουν μια λύση για να μην επαναληφθούν τα φετινά φαινόμενα την επόμενη χρονιά.

Για μας ήταν μια δύσκολη σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας είχαμε σίγουρα πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Πάντοτε όμως προσπαθούσαμε για το καλύτερο εντός του παρκέ και πιστεύουμε ότι αγωνιστικά αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες, το staff της ομάδας και όλους τους φιλάθλους μας, αφού όλοι μαζί παλέψαμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Υποσχόμαστε ότι θα επικεντρωθούμε στα λάθη που κάναμε φέτος και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε, έτσι ώστε στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι! Γιατί η Κύμη αξίζει να είναι δυνατή στην Α1!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ