ΕΣΑΚΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση, στον «αέρα» τα πλέι οφ!

ΕΣΑΚΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση, στον «αέρα» τα πλέι οφ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Ο ΕΣΑΚΕ καλεί τις ομάδες σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη (9/5, 16:00), προκειμένου να συζητηθούν τα τεκταινόμενα στο πρωτάθλημα, αλλά και να αποφασιστεί η τύχη των πλέι οφ.

Οι… τραγελαφικές καταστάσεις που ταλανίζουν το ελληνικό μπάσκετ δεν λένε να λάβουν τέλος… Λίγο μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής… κακήν κακώς, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Κι αυτό καθώς ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι καλεί τις ομάδες σε έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να βρεθεί μια λύση και το ελληνικό μπάσκετ να επανέλθει σε ηρεμία.

Ετσι τα πλέι οφ που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσουν την προσεχή Κυριακή, βρίσκονται στον «αέρα», με το ενδεχόμενο αναβολής τους να είναι πλέον πολύ πιθανό.  Μάλιστα αναμένεται να γίνουν επαφές και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν πλέον στο συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (9/4) στις 16:00.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Αύριο Πέμπτη (9/5) με ώρα έναρξης τις 16:00 στα γραφεία του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την λήψη απόφασεων για την συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ