Το ΑΣΕΑΔ κρίνει το μέλλον της τελευταίας αγωνιστικής

Το ΑΣΕΑΔ κρίνει το μέλλον της τελευταίας αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός προχωράει κανονικά την προσφυγή του και οι πιθανότητες να είναι ως μη γενόμενη η τελευταία αγωνιστική είναι αρκετές.

Οι εξελίξεις συνεχίζουν να «τρέχουν» στο ελληνικό μπάσκετ και δη στην Basket League, μετά τα όσα συνέβησαν τη χθεσινή μέρα. Η απόφαση του Παναγιώτη Αναστόπουλου να μην κατέβει στο Ολυμπιακός – Προμηθέας, αλλά και η απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει επίσης και να αποσυρθεί μέχρι νεοτέρας από το πρωτάθλημα δείχνουν ότι όλα βρίσκονται σε μία λεπτή κλωστή σχετικά με το μέλλον του μπάσκετ.

Πέρα από τα παραπάνω όμως είναι πιθανό να περάσει ως μη γενόμενη η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, σε περίπτωση δικαίωσης του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ.

Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν κανονικά την προσφυγή τους για την παράνομη κλήρωση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς με τον Προμηθέα Πατρών από την ΚΕΔ. Ο διαιτητής δήλωσε κώλυμα και αντικαταστάθηκε από τον Αλέξανδρο Ψαριανό στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Αχαιούς, η οποία διεξήχθη κανονικά και βρήκε νικητές τους Πειραιώτες.

Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης από το ΑΣΕΑΔ και σε περίπτωση δικαίωσης τους, τότε όλα τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και όσα γίνουν μέχρι την γνωστοποίηση της απόφασης ακυρώνονται και διεξάγονται από την αρχή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ