«Παγώνουν» τα πλέι οφ μέχρι να βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ

«Παγώνουν» τα πλέι οφ μέχρι να βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Τα play offs μπαίνουν στον... πάγο μέχρι το ΑΣΕΑΔ να εκδώσει απόφαση σχετικά με την ερυθρόλευκη προσφυγή για την παράνομη κλήρωση της περασμένης Παρασκευής

Μετά τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου την περασμένη Παρασκευή, οι Ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

Από τη στιγμή που η κλήρωση έγινε με την παρουσία μονάχα δυο εκ των πέντε μελών που προβλέπει η νόμιμη σύνθεση της ΚΕΔ, η παράβαση των κανονισμών είναι δεδομένη.

Για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για την κίνησή του, αιτούμενος μάλιστα να μη διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική. Η οποία εν τέλει διεξήχθη με τις εξελίξεις να έρχονται σαν ντόμινο.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην κατέβει κόντρα στην Κύμη, και κάπως έτσι όλος ο χάρτης του πρωταθλήματος ως προς το ποιος θα υποβιβαστεί άλλαξε.

Με λίγα λόγια η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, σε περίπτωση δικαίωσης του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ θα είναι ως μη γενόμενη.

Έτσι από πλευράς ΕΣΑΚΕ, εκφράστηκε η άποψη ότι τα play offs δεν μπορούν να ξεκινήσουν όσο είναι εν ενεργεία η προσφυγή των Ερυθρόλευκων.

Κατ’ ουσίαν η post season βρίσκεται στον αέρα μέχρι να εκδοθεί απόφαση από το ΑΣΕΑΔ. Διότι στην περίπτωση που δικαιωθεί ο Ολυμπιακός τότε θα πρέπει να επαναληφθεί η τελευταία αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ