ΕΣΑΚΕ: Νέα συνεδρίαση την Τετάρτη (15/5) για να «τρέξει» η ομάδα εργασίας

ΕΣΑΚΕ: Νέα συνεδρίαση την Τετάρτη (15/5) για να «τρέξει» η ομάδα εργασίας

Νέα σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη όπως αποφασίστηκε στο σημερινό (9/5). Στο μεταξύ θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας που θα δουλέψει πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό μπάσκετ.

Το σημερινό (9/5) ΔΣ του ΕΣΑΚΕ δεν θα είναι το τελευταίο για το ελληνικό μπάσκετ. Κι αυτό καθώς παρά την πεντάωρη διάρκειά του, δεν πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις ούτε για το φετινό πρωτάθλημα ούτε και για τα πλέι οφ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου του Συνδέσμου, Βαγγέλης Γαλατσόπουλου το πρωί της Παρασκευής (10/5) θα συσταθεί μια ομάδα εργασίας, με σκοπό να δουλέψει πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ. Δηλαδή τη διαιτησία τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ό,τι άλλο «πληγώνει» το ελληνικό μπάσκετ.

Στη συνέχεια οι προτάσεις που θα προκύψουν και που θα προέρχονται από όλες τις ομάδες, θα τεθούν προς συζήτηση και ψήφιση στο νέο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/5).

Να σημειώσουμε ότι η νέα Γενική Συνέλευση θα αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες των 14 ΚΑΕ. Όλα αυτά την ώρα που η ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ θα πει αναγκαστικά «πίσω» χρονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ