Ο Βασιλειάδης ασχολείται με τον μπάσκετ;

Ο Βασιλειάδης ασχολείται με τον μπάσκετ;

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα ασχοληθεί σοβαρά με το μπάσκετ και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει ή θα συνεχίσει να νίπτει τας χείρας του, ωσάν σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος;

Στο ποδόσφαιρο μαζί με τον προκάτοχό του, Σταύρο Κοντονή, εμφανίστηκε θετικός και δραστήριος για την αλλαγή των πάντων. Στο μπάσκετ όμως; Ένας μεταγενέστερος Πόντιος Πιλάτος.

Ο λόγος για ποιον άλλον από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος δείχνει ότι δεν αντιμετωπίζει με τόση ζέση το πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ.

Ο αρμόδιος για τον ελληνικό αθλητισμό δεν έχει πάρει ουσιαστική θέση, μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ενώ αναλώνεται στο να κάνει τοποθετήσεις με συγκεκριμένη στόχευση, χωρίς παράλληλα να δείχνει ότι θέλει να ασχοληθεί ξανά (σοβαρά) με το μπάσκετ.

Ο Βασιλειάδης λειτουργεί λες και δεν προτίθεται να ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ εκτός εάν είναι θέματα ασφαλείας ή κινδύνου σωματικής ακεραιότητας ανθρώπων. Αυτό προέκυψε ως «διαρροή» για τον Υφυπουργό, αλλά εν συνεχεία διαψεύστηκε από τους αρμοδίους.

Αλλά χωρίς να αλλάζει την ουσία. Διότι ο η αδιαφορία και η αδράνεια από την Πολιτεία για το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζεται, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά, σε ένα άθλημα που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού τις τελευταίες ώρες και μαστίζεται ακόμα και με περιπτώσεις αγώνων που ελέγχονται για στοίχημα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ