Η άρση των ban στο επίκεντρο για την ΚΑΕ Άρης

Η άρση των ban στο επίκεντρο για την ΚΑΕ Άρης

Σειρά επαφών με τους πρώην παίκτες που διεκδικούν χρήματα έχουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι μεταγραφικοί περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στον Άρη από την FIBA είναι ζήτημα που τον «πονάει» και καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τον φετινό σχεδιασμό του, όπως και την έκβαση της χρονιάς.

Τα ban έχουν αυξηθεί πλέον σε οχτώ, με τις περιπτώσεις των Κάμινγκς, Τζένκινς και Καββαδά να κυλούν πιο ομαλά και να βρίσκεται κοινό έδαφος, αυτές των Σκορδίλη και Μπάκνερ όπως αναφέρει η πλευρά των κίτρινων να έχουν κλείσει, ενώ δύσκολες θεωρούνται εκείνες των Σανικίτζε, Ντραγκίσεβιτς και Μαρμπλ. Ειδικά για τους τρεις τελευταίους, όπως έχει τονίσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος σε πρόσφατες δηλώσεις του, χρειάζονται περίπου 200.000 ευρώ για να επιτευχθεί διακανονισμός, ενώ το συνολικό ποσό για όλες τις υποθέσεις ανέρχεται περίπου στα 630.000 ευρώ.

Η διοίκηση της κίτρινης ΚΑΕ το τελευταίο διάστημα έχει προσεγγίσει τους προαναφερόμενους πρώην παίκτες της, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία και να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών. Την ίδια στιγμή, «τρέχουν» επαφές για χορηγίες και έκτακτη οικονομική ενίσχυση από ανθρώπους κοντά στην ομάδα, ώστε να καλυφθεί το ποσό που απαιτείται για την προκαταβολή.

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι ξένοι που φόρεσαν φέτος τη φανέλα του Άρη θα αποχωρήσουν, καθώς τα συμβόλαιά τους για δεύτερη σεζόν θα έχουν αύξηση της τάξης 10-20% ενώ δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, αν τελικά τα ban παραμείνουν θα πρέπει οι ιθύνοντες της ομάδας να κινηθούν για την απόκτηση νέων παικτών από την περιορισμένη «δεξαμενή» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ