Ολυμπιακός: Να το πάει #mexritelous ή όχι; (Γκάλοπ)

Ολυμπιακός: Να το πάει #mexritelous ή όχι; (Γκάλοπ)

Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε οριακό σημείο με τον Ολυμπιακό να είναι η ομάδα που κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια τις παθογένειες δεκαετιών και τα σοβαρά προβλήματα με την διαιτησία. O Ολυμπιακός καλείται να πάρει αποφάσεις ανάλογα με τις εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα και to10.gr σας ζητά να πάρετε θέση για τη στάση που πρέπει να κρατήσει.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει φτάσει σε οριακό σημείο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Είναι η ομάδα άλλωστε που με την στάση της έβγαλε στην επιφάνεια της παθογένειες δεκαετιών και τα σοβαρότατα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ με κυρίαρχο θέμα την διαιτησία και τον έλεγχο της ΚΕΔ από τον Βασιλακόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους, διεκδικώντας όλα όσα θεωρούν ότι επιβάλλεται να αλλάξουν στην ΚΕΔ που ελέγχεται από την ΕΟΚ.

Η τελευταία αγωνιστική ολοκληρώθηκε με προβληματικό τρόπο, εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού με τα πλέι οφ να βρίσκονται στον «αέρα». Αύριο είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των προτάσεων της επιτροπής στους ιδιοκτήτες όπου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Ολα αυτά, τη στιγμή που όπως ανέφερε στην τελευταία Γ.Σ. ο ΕΣΑΚΕ, όποια ομάδα δεν κατέβει να αγωνιστεί στην post season τιμωρείται με υποβιβασμό. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως η ανακοίνωση του για αποχώρηση από το πρωτάθλημα δεν ισχύει, ο Ολυμπιακός όμως από την άλλη δεν έχει δείξει τις προθέσεις του δείχνοντας πως αν δεν δικαιωθεί δύσκολα θα αλλάξει στάση.

Το10.gr σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε θέση για τη στάση που πρέπει κρατήσει ο Ολυμπιακός. Αν πρέπει να το πάει #mexritelous, να επιδιώξει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί χωρίς να φτάσει στα άκρα ή να μην διακινδυνέψει καν πιθανό υποβιβασμό στην Α2 αν δεν κατέβει στα πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ