Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Άρης τιμά τους κιτρινόμαυρους νικητές της ζωής (vid)

Η ΚΑΕ Άρης τίμησε τρεις μαχητές της ζωής που εμπνέονται αλλά και δίνουν οι ίδιοι έμπνευση στην ομάδα μπάσκετ με τη δύναμη και τη θέλησή τους για ζωή.

Ο Άρης τιμά τους κιτρινόμαυρους νικητές της ζωής (vid) | to10.gr

Το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα είναι το σημαντικότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Αυτό τείνουν να το αλλάξουν τρεις οπαδοί ντου Άρη με σοβαρά κινητικά προβλήματα αλλά και προβλήματα υγείας που έχουν σαν «απάγκιο» την ομάδα και την έδρα της, Nick Gallis Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίρνουν δύναμη και ξεχνούν για μερικές ώρες τους πόνους και τα προβλήματα της καθημερινότητας, εμπνέοντας παράλληλα και δίνοντας έξτρα κίνητρο με την στάση ζωής τους και στους καλαθοσφαιριστές την ομάδας.

Η ΚΑΕ Άρης λοιπόν προέβη σε μια αξιέπαινη πράξη, τιμώντας τους τρεις Αρειανούς στον τελευταίο αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο εντός έδρας δίνοντάς του μεγάλη χαρά.

Όπως αναφέρει και στο σχετικό βίντεο που έφτιαξε η ΚΑΕ και δημοσιοποίησε στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Τρεις Αρειανοί, τρεις Ανθρώπινες Ιστορίες, τρεις Μεγάλοι Νικητές της ζωής, που αναδεικνύουν το Μεγαλείο του Συλλόγου που Λατρεύουμε, Υπηρετούμε, Ακολουθούμε! Τρεις άνθρωποι που αποδεικνύουν πως ο ΑΡΗΣ, είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό αθλητικό club, είναι ένα Παγκόσμιο Κοινωνικό φαινόμενο. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλους μας και πάνω από όλα είναι ο ΑΡΗΣ!

Αφιερωμένο σε εσάς, από όλους εμάς, Hlias Lakkhs, Dimitris Dimitriadis, Maria Mirmigidou & Γιαννάκη Πριονίδη!»