Η κόντρα Γιαννακόπουλου – Αγγελόπουλων στη συνεδρίαση

Η κόντρα Γιαννακόπουλου – Αγγελόπουλων στη συνεδρίαση

Οι εντάσεις άρχισαν από νωρίς στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να θέτει ξανά θέμα υποβιβασμού του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να απαντάει στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.

Η συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει το παρών όπως και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Με την έναρξη του συμβουλίου μάλιστα δεν έλειψαν και οι πρώτες εντάσεις, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να θέτει ξανά θέμα υποβιβασμού του Ολυμπιακού, κάνοντας αναφορά στα θέματα της βίας και την αναδιάρθρωση.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος τόνισε ότι αν οι ερυθρόλευκοι δεν κατέβουν στα πλέι οφ θα πρέπει να υποβιβαστούν μαζί με τον Κολοσσό, όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν άφησε αναπάντητη την άποψη του μεγαλομετόχου του τριφυλλιού, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει προτάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννακόπουλος στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί βρισκόμαστε εδώ. Άλλα είχαμε πει στην προηγούμενη κουβέντα μας. Στον φάκελο που μας έχετε αφήσει δεν υπάρχει μέσα το θέμα της βίας. Μιλάω για τις τιμωρίες. Υπάρχει μια ομάδα που παρανομεί από τις 13 Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή κύρωση. Ήρθαμε να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Συμφωνήσαμε συναισθηματικά για το Λαύριο. Αν όμως το Λαύριο έρθει προτελευταίο, γιατί να υπάρξει αναδιάρθρωση, αφού υπάρχει μια ομάδα που στα πλέι οφ μπορεί να μην κατέβει. Αν δεν κατέβει, υποβιβάζεται και μετά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Δεν είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Αν μια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ, υποβιβάζεται μαζί με τον Κολοσσό που είναι τελευταίος. Έτσι, τελειώνει το θέμα της αναδιάρθρωσης».

Και η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού:

«Έχουμε καταθέσει πρόταση συγκεκριμένη για το θέμα της βίας. Είμαστε η μόνη ομάδα που το έχει κάνει. Αυτά που λες δεν υπάρχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ