MVP του δεύτερου γύρου της Basket League o Μιλουτίνοφ (pics)

MVP του δεύτερου γύρου της Basket League o Μιλουτίνοφ (pics)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον ΕΣΑΚΕ να τον ανακηρύσσει MVP του δεύτερου γύρου.

Ο ΕΑΣΑΚΕ ανακοίνωσε τον MVP του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Basket League και αυτός δεν είναι άλλος από τον σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 24χρονος Σέρβος πραγματοποίησε μια πολύ γεμάτη σεζόν και κατέκτησε το εν λόγω βραβείο.

Ο «Μίλου» συγκέντρωσε το μεγαλύτερο νούμερο στο ranking του πρωταθλήματος και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες κατά τη διάρκεια όχι μόνο του δεύτερου γύρου, αλλά και της λίγκας. Αναλυτικά όσα έγραψε ο ΕΣΑΚΕ για τον Μιλουτίνοφ:

«Το δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League μπήκε στα βιβλία της ιστορίας και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, αυτού του κομματιού του Πρωταθλήματος κέρδισε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού είχε τον κορυφαίο αριθμό ranking του δεύτερου γύρου, σε απόλυτους αριθμούς, κάτι που είχε συμβεί στον πρώτο γύρο με τον Δημήτρη Μαυροειδή του Κολοσσού H Hotels.

Ο Μιλουτίνοφ είχε συνολικά 239 βαθμούς, 13 περισσότερους από τον Ντέβιον Μπέρι του Πανιωνίου και τον Στιβ Μπαρτ του Ρεθύμνου Cretan Kings που είχαν από 226 βαθμούς στον δεύτερο γύρο.

Στη διάρκεια του δεύτερου γύρου και σε σύνολο 12 αγώνων, ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε επτά παιχνίδια με 10+ πόντους, τέσσερα παιχνίδια με 10+ ριμπάουντ, πέντε παιχνίδια με 3+ ασίστ, επτά παιχνίδια με 3+ κερδισμένα φάουλ και 10 παιχνίδια με 11+ βαθμούς στο ranking.

Αναλυτικά οι αριθμοί του στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος:

Ο καλύτερος Μιλουτίνοφ της 4ετίας

Οι αριθμοί του στον δεύτερο γύρο, έδωσαν στον Μιλουτίνοφ τον τίτλο του MVP αυτού του διαστήματος και τον οδήγησαν σε μέσους όρους μεγαλύτερους από εκείνους των τριών πρώτων σεζόν του στην Betshop Basket League. Ο Σέρβος σέντερ σημείωσε τις μεγαλύτερες επιδόσεις στο σκοράρισμα, τα ριμπάουντ, στα κερδισμένα φάουλ, έχοντας τον μεγαλύτερο συντελεστή αξιολόγησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ