Γ. Αγγελόπουλος: «Έγινε παρανομία, ξεχάστε αυτά που ξέρατε»

Γ. Αγγελόπουλος: «Έγινε παρανομία, ξεχάστε αυτά που ξέρατε»

Ο διάλογος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Μάνο Παπαδόπουλου, που έφερε την αποχώρηση του Ολυμπιακού από την συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.

Ο Ολυμπιακός έχει αποχωρήσει εδώ και λίγη ώρα από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, με τη συνεδρίαση να συνεχίζεται δίχως την παρουσία των Πειραιωτών.

Λίγο πριν αποχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε τα εξής στο Δ.Σ. αναφορίκα με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ: «Είναι νόμιμο δικαίωμά μας, έγινε μια παρανομία και θα την αναδείξουμε, ξεχάστε αυτά που ξέρατε».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε: «Όχι δεν θα μιλήσετε», κάτι που εξόργισε τους προέδρους των ερυθρόλευκων, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να κριθούν παράνομοι οι ορισμοί – κλήρωση των διαιτητών στους αγώνες της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League και περιμένουν την απόφαση του, κάτι που υπογράμμισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του νωρίτερα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ