Αποχωρεί ο Σταυρόπουλος από την Επιτροπή Εργασίας του ΕΣΑΚΕ

Αποχωρεί ο Σταυρόπουλος από την Επιτροπή Εργασίας του ΕΣΑΚΕ

Οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν την αποχώρηση του Χρήστου Σταυρόπουλου από τον επιτροπή εργασίας του ΕΣΑΚΕ, που είχε συσταθεί για να δουλέψει πάνω στα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ.

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να αποχωρούν από τη συνεδρίαση, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση των ομάδων να συζητήσουν για την έναρξη των πλέι οφ, από τη στιγμή που εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα όπως κατέστησαν σαφές οι διοικητικοί ηγέτες της πειραϊκής ΚΑΕ με δηλώσεις και ανακοινώσεις τους, δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο «πραξικόπημα του ΕΣΑΚΕ», ενώ παράλληλα θα κινηθεί νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού με τις κινήσεις της για μια ακόμα φορά αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, να αποχωρήσει από τον επιτροπή εργασίας του ΕΣΑΚΕ, που είχε συσταθεί για να δουλέψει πάνω στα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ. Ως εκ τούτου, η επιτροπή πλέον θα αποτελείται από τρίπα άτομα και συγκεκριμένα από τους Γιώργο Πανταζόπουλο (ΚΑΕ Περιστέρι), Φάνη Ταρνατώρο (ΚΑΕ Χολαργός) και Κώστα Κώτση (Ήφαιστος Λήμνου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ