Εκρηξη Γ. Αγγελόπουλου: «Μήπως θέλετε να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ; Θέλετε α λα καρτ νομιμότητα…»

Εκρηξη Γ. Αγγελόπουλου: «Μήπως θέλετε να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ; Θέλετε α λα καρτ νομιμότητα…»

Οι απίστευτες παλινωδίες του ΕΣΑΚΕ, ο περίεργος ρόλος του Γαλατσόπουλου και τι προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Το συμβούλιο των ιδιοκτητών του ΕΣΑΚΕ εξελίχθηκε σε μια παρωδία, από την οποία ο Ολυμπιακός αποφάσισε αποχωρήσει. Και η αλήθεια είναι πως όσα συνέβησαν στο συμβούλιο και όσα ειπώθηκαν από ορισμένους εκπροσώπους, αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, σίγουρα δεν περιποιούν τιμή για κανέναν. Και για αυτόν τον λόγο, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισαν να απαντήσουν…

Πώς φτάσαμε έως την «έκρηξη» των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ολα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά οι άνθρωποι των Πειραιωτών άκουσαν τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να θέτει εντελώς αιφνιδιαστικά θέμα επικύρωσης της βαθμολογίας μόλις συζητήθηκε η αναδιάρθρωση. Μάλιστα, η… βιασύνη του ήταν τόσο μεγάλη που δεν περίμενε καν να συζητηθούν τα μείζονα θέματα όπως αυτά της διαιτησίας, της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της βίας.

Μάλιστα, φαίνεται ότι όλα ήταν… καλά προσχεδιασμένα. Με αποτέλεσμα, όταν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ… ανακοίνωσε την έναρξη των πλέι οφ, οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού να αντιδράσουν έντονα, αναρωτώμενοι, πώς μπορεί να γίνει αυτό, όταν δεν είναι εφικτό να επικυρωθεί η βαθμολογία, από τη στιγμή που εκκρεμεί η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Επιπλέον, όταν η Νομική Σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ τοποθετήθηκε, έχοντας… αλλάξει όλως ξαφνικώς την εισήγησή της μέσα σε λίγες ημέρες, η κατάσταση ξέφυγε. Όπως και η κοροϊδία στο θέατρο σκιών που έπαιξε ο ΕΣΑΚΕ.

«Σας λέμε για ξένους διαιτητές, μας λέτε ότι δεν μπορούμε λόγω νόμων και κανονισμών, αλλά τώρα που εμείς θέλουμε τη νομιμότητα και έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, εσείς λέτε ότι δεν ισχύει. Δηλαδή θέλετε νομιμότητα α λα καρτ; Αυτό είναι πραξικόπημα», είπε σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για να συνεχίσει: «Μήπως θέλετε του χρόνου να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ όπως ακούστηκε πριν από κάποιον εδώ μέσα; Αποφασίστε τι θέλετε; Νομιμότητα όποτε σας συμφέρει;».

Θέλετε κι άλλα; Ο Γαλατσόπουλος παραδέχθηκε ότι έστειλε έγγραφο στο ΑΣΕΑΔ για να βγάλει γρήγορα απόφαση, χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια έγκριση από τις ομάδες στο προηγούμενο Δ.Σ. Ένα έγγραφο που δεν τον είδαν οι ομάδες, τουλάχιστον όχι ο Ολυμπιακός. Ένα έγγραφο που λέει πολλά για τη… διαφάνεια της διαδικασίας και όσα συνέβησαν στο συμβούλιο.

Τέλος, προκαλεί θυμηδία και μόνο το γεγονός ότι επίσης παραδέχθηκε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Βασιλακόπουλο για την αύξηση σε 16 ομάδες και πως ο «φάρος» είναι θετικός. Ο λόγος. Όταν στο προηγούμενο Δ.Σ. ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ζητήσει από τον Γαλατσόπουλο να μιλήσει με τον Βασιλακόπουλο για τους ξένους διαιτητές, του είχε απαντήσει πως «δεν νομιμοποιούμαι». Αν αυτό δεν είναι α λα καρτ, τι είναι; Ολοι καταλαβαίνουμε τι είναι, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ