Ολυμπιακός: Προσφυγή κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας!

Ολυμπιακός: Προσφυγή κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας!

Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Basket League και αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν σταματούν πουθενά και πηγαίνουν μέχρι τέλους.

Δεν πρόκειται να κάνει πίσω ο Ολυμπιακός αναφορικά με το πρωτάθλημα, με τους Ερυθρολεύκους να ειναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν ως τα άκρα.

Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον ΕΣΑΚΕ και όσα έλαβαν χώρα στο τελευταίο Δ. Σ. στο Μαρούσι.

Αρχικά ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι προχώρησε σε νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την απόφαση της διοργανώτριας αρχής για την επικύρωση του πρωταθλήματος ενώ αποκάλυψε και τους αναληθείς ισχυρισμούς των υπαλλήλων του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με την πρώτη προσφυγή του.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

1) Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (16/05) στο ΑΣΕΑΔ προσφυγή κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ να επικυρώσει παράνομα τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τον πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η πρώτη προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ.

2) Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της 15ης Μάϊου 2019, η νομική σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, κ. Γονιδάκη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος δήλωσαν ενώπιον όλων των μελών ότι άλλαξε η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου και ότι μπορεί να επικυρωθεί ο πίνακας της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό έγινε γιατί έλαβαν γνώση του περιεχομένου της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ την προηγούμενη μέρα και με βάση αυτό το περιεχόμενο μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία. Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΣΑΚΕ, κ. Παπαχατζής, ενημέρωσε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ωστόσο, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως οι παραπάνω ισχυρισμοί ήταν αναληθείς και ότι κατόπιν αιτήματος του ΕΣΑΚΕ, το ΑΣΕΑΔ απέστειλε την προσφυγή μας με mail στον Σύνδεσμο στις 7/5. Δηλαδή αυτή τελούσε σε γνώση του πρόεδρου και της νομικής συμβούλου όταν γνωμοδότησε στο Δ.Σ. της 9ης Μαΐου για την αναβολή της έναρξης των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ