Ολυμπιακός: «Επιτέλους 5μελης η ΚΕΔ, με Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο»

Ολυμπιακός: «Επιτέλους 5μελης η ΚΕΔ, με Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε στα social media με «καρφιά» κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Μάνου Παπαδόπουλου την κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι αιωνίων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε στα social media την κλήρωση των τριών διαιτητών για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» μιλώντας για… απαρτία με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι μετά την κλήρωση των ρέφερι των playoffs πέρασαν στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως πλέον η ΚΕΔ έχει πλέον πέντε μέλη, με την παρουσία του ισχυρού άνδρα αλλά και του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τον ορισμό των ανεπιθύμητων Αναστόπουλου και Μάνου, ενώ έχει προσβάλλει την εγκυρότητα του ορισμού των ρέφερι και της ΚΕΔ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League, λόγω της απουσίας του κ. Συμεωνίδη.

«Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ.Παπαδόπουλο, Δ.Γιαννακόπουλο», ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι στο Twitter.

https://twitter.com/olympiacosbc/status/1129351165420949505

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ