Βασιλόπουλος: «Πετύχαμε κάτι ασύλληπτο και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα…»

Βασιλόπουλος: «Πετύχαμε κάτι ασύλληπτο και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα…»

Ο ηγέτης του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μίλησε για την έναρξη των playoffs, δηλώνοντας πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και ζητώντας τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας.

Το Περιστέρι επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην Basket League, και έκανε μια εξαιρετική πορεία, επικρατώντας τόσο επί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όσο και επί των Δικέφαλων (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), δείχνοντας ικανό να κάνει τη ζημιά σε κάθε ματς.

Η καρδιά και το μυαλό της ομάδας, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ηγήθηκε της ομάδας και με τις εμφανίσεις του επανήλθε στην Εθνική για τα παράθυρα των προκριματικών του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Ο Βασιλόπουλος γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στα playoffs της Basket League που εκκινούν:

«Όσο πιο ψηλά γίνεται!

Ποιος να μας το έλεγε πως σε διάστημα οκτώ μηνών, θα κερδίζαμε όλους τους “μεγάλους” του ελληνικού πρωταθλήματος και πως θα τερματίζαμε στην δεύτερη θέση. Για να μην αναφέρω το αήττητο σερί που είχαμε στο ξεκίνημα της σεζόν με επτά νίκες! Πραγματικά, καταφέραμε να πετύχουμε κάτι μοναδικό, κάτι ασύλληπτο! Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα…

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και από το Σάββατο, ξεκινάνε τα playoffs. Έχουμε την τύχη να παίζουμε με πλεονέκτημα έδρας αλλά αυτό δεν αρκεί για να μας οδηγήσει στα ημιτελικά. Απαιτείται μεγάλη προσοχή κι ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση, πόσο μάλλον όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα, με επιθετικό ταλέντο όπως είναι ο Ήφαιστος.

Θα είναι το τέταρτο φετινό μας παιχνίδι (σ.σ. Κύπελλο και τα δύο παιχνίδια της Basket League), ξέρουμε πως παίζουν και το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη. Συνεπώς, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Την νίκη θα την πάρει αυτός που θα είναι αποφασισμένος και συγκεντρωμένος. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Το επιβάλει η φετινή μας διαδρομή αλλά και η ιστορία του συλλόγου! Με την βοήθεια και του κόσμου, θα τα καταφέρουμε! Μας αξίζει ένα γεμάτο γήπεδο και τους αξίζει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ